ولي طراحي سايت خودرو ديده شما خيلي شل ميفهمه که کليه چيز به سه رنگ برميگرده، پس نبايد معاش انقدر مشقت بار باشه، درسته؟ درسته. سس و لس به شما اذن ميدن سه عدد متغير تمجيد فرمائيد و توي مجموع تارنما صرفا به اون متغير ها اشاره نماييد. صاحب کار هم که اظهار کرد رنگا رو عوض کن تنها سه خط کد رو عوض مي‌کنيد و کل. حتي پر‌نور و بدون‌نور کردن رنگا هم متغيرهاي تازه نمي خواد، طبق همون سه متغير و با ياري توابع داخلي سس و لس ميتونيد تغييرات متعددي روي رنگا بديد. جديد اين تنها قسمت بسيار کوچکي از اقتدار سس و لس مي باشد.


ولي چطوري عمل مي کنن؟ فولدر سس و لس رو مکان css ميذاريد؟ خير. شما اوليه به‌اين زبونا استايل هاتون رو مينويسيد و زماني کارتن تموم شد با يه مبدل اونا رو به css هاي آخرين تبديل ميکنيد. در صورتي نياز به تغيير تحول داشتيد، لس يا اين که سس رو تغيير و تحول ميديد و مجدد کامپايل مي کنيد. به همين خيال و خاطر به اينا ميگن preprocessor.
در صورتي توي ساخت وب سايت دور از شوخي ميباشيد و قراره پروژه هاي بدون شوخي و پهناور انجام بديد سفارش ميکنم مطلقا با سس و لس فعاليت فرماييد.



تکنولوژي JavaScript
جاوا اسکريت يه هنگامي براي اين بود که هنگامي يه نفر مياد توي وبلاگت يه پيغام بدي بگي \"به بلاگ اينجانب خوش آمديد\" و زماني ميخواد برگه رو ببنده (اون وقتا تب هم نبود که تب رو ببنده!) يه پيام بدي که \"تو رو پروردگار بازم بيا\" دست‌کم به کارگيري عمده ش توي جمهوري اسلامي ايران اين بود.
توي وب سايت هاي فرنگي هم خبر متعددي از جاوا اسکريپت نبود. حتي تاييد اعتبار فرم ها اکثرا طرف سرور و با php و asp انجام مي‌شد. پاره اي پيش از ورود jquery و با معرفي شدن تکنيک ajax بود که جاوا اسکريپت دور از شوخي خيس دريافت شد و به خيال ساپورت مختلف مرورگرها کتابخونه هاي متعددي به وجود اومد که در رابطه شون توي قسمتاي بعدي توضيح ميدم.
و به صورت خاص يه مساله سبب شد جاوا اسکريپت بدجوري دور از شوخي گرفته بشه و اونم رقابتي بود که راز سرعت اجراي جاوا اسکريپت توي مرورگر ها صورت گرفت و حاصلش موتور v8 گوگل بود که توي کروم و خيلي جاهاي ديگه به کار گيري ميشه. پيش از اين سرعت جاوا اسکريپت تنها براي کاراي بسيار ابتدايي و محدود قابل اعتماد بود.
يک کدام از ديگه از چيزايي که آخر و عاقبت جاوا اسکريپت رو عوض کرد nodejs بود. موتوري که از v8 گوگل به کار گيري ميکنه و جاوا اسکريپت رو بيرون از بروزر اجرا ميکنه و بهش امکان هايي مثل دسترسي به فايلها رو اضافه ميکنه.
اين يعني ديگه مي تونيد از جاوا اسکريپت به مکان php و asp و ruby و پايتون، براي تايپ کردن اپليکيشن هاي سمت سرور به کارگيري فرمائيد. يا اين که به مکان ++C و سي شارپ و جاوا، براي تايپ کردن اپليکيشن هاي کراس پلت فرم ازش به کار گيري نمائيد.
برخي از اپ هايي که توي همين شبکه باهاشون آشنا مي شيم با جاوا اسکريپت (با لهجه هايي که بهجاوا اسکريپتکامپايل ميشن و گشوده با اونا هم آشنا مي شيم) نوشته شدن.


در حالتي که ازجاوا اسکريپت به کار گيري مي‌کنيد موارد ذيل رو بدونيد:
- جاوا اسکريپت هيچ ربطي به جاوا نداره غير از اسمي که به غلط نحوه نهاده گرديده، خير مالکشون يکيه، خير سينتکسشون يکيه، خير سمنتيک و ساختارشون يکيه، انقدر بي شباهتن که معنايي نداره فرقاشون رو ليست کنم.
- هرچند جاوا اسکريپت هنوز مهربونه و ميشه باهاش alert اعطا کرد، ولي ديگه واسه خودش کسي گرديده و جا داره شما هم دورازشوخي بگيريدش و خوب با مفاهيم توسعه يافته ش آشنا بشيد.
- جاوا اسکريپت يه گويش شيءگراست ولي در شرايطي که با جاوا يا اين که سي شارپ عمل کرديد، مي بايست تمجيد خيلي متفاوتي رو از شيءگرايي باهاش آشنا بشيد.
- نهايتا اين رو بدونيد که جاوا اسکريپت بسيار بسيار بد استعمال ميشه معمولا و بسيار بدتر از اون ادراک گرديده، حتي بيرون از کشور ايران. پس درپي يه مرجع خوب براي فراگيري باشيد.



JQuery
به غير از گويش هاي css و html که جز المان هاي مايحتاج براي طراحي وب سايت محسوب مي‌شوند، براي متحرک سازي شيت و يه پاره اي پويا کردن وبسايت احتياج به زباني مثل جاوا اسکريپت يا اين که کتابخونه هاش داريم.
در واقع جي کوئري يک کتابخونه جاوا اسکريپته و هدفش اينه که بتونيم از جاوا اسکريپت ريلکس خيس به کار گرفت. مقصود اين بوده که با به کارگيري از يک کتابخونه قادر خيلي کمتر کد بنويسيم و در ازاي شغل هاي متعددي رو انجام بديم که‌اين عمل رو بوسيله چندين توابع از قبلي تعريف‌و‌تمجيد گرديده و سلکتور هاي توسعه يافته انجام ميده. ولي در هر شکل جداي از جاوا اسکريپت وجود ندارد. براي استعمال ازجي کوئري به طبع بايستي پيش مسئله اي از جاوا اسکريپت داشته باشيد و دستورها مهم آن را بدونيد.
کدنويسي با جي کوئري اين مزيت رو داره که با تايپ کردن کمترين دستورها و تعداد خط، تغييرات متعددي در ورقه ميتونيم به وجود بياريم .jQuery اين بضاعت رو داره که برنامه خردسالان و بقيه شغل هاي متحرک سازي رو پوشش بده. يک کدام از ديگه از مزاياي جي کوئري سازش آن با کليه ي مرورگرها و قابلت کدنويسي سريع خيس و ريلکس خيس ميباشد.
درواقع نسبتاً اينترنت سايتي رو پيدا نميکنيد که از جي کوئري به کار گيري نکرده باشه.


جي کوئري


 


تکنولوژي PHP براي نرم‌افزار نويسي وبسايت
تکنولوژي اپليکيشن نويسي تارنما که خيلي مدت ها پيش، اپليکيشن نويسي پايين اينترنت دغدغه هاي متعددي داشت. زبونايي مثل perl هم چندان سينتکس جذابي نداشتن. يه آقايي براي وب سايت فردي خودش تکنولوژي php رو پباده سازي کرد. به همين استدلال اين گويش مشابه perl بود البته بي آلايش خيس، محدودتر و بي قاعده خيس.
از اونجايي که‌اين زبون بي آلايش بود و منحصر توليد تارنما بود و بدون‌پول بود، خيلي زود مشتري هاي خودش رو پيدا کرد و يکسري توشه دستکاري شد تا مشکلاتش برطرف بشه. به ندرت شيءگرايي هم بدين زبون اضافه شد و توي ورژن آخرش seo هاي خيلي دور از شوخي توي سرعت اجراش انجام شده.
همون قدر که دربين مايکروسافت و اپل، ويندوز و لينوکس، فيفا و پس، پپسي و کوکا و استقلال و پرسپوليس مشاجره وجود داره، در ميان php و asp هم مشاجره وجود داشته مدام. هرچند گويش هاي ديگه اي مثل ruby و python و جاوا و جديدا nodejs هم براي نرم افزار هاي پايين اينترنت به فعاليت ميره، البته اين بحث به ظاهر ديدني تره.
در‌صورتي‌که تاءمل کرديد اينجانب در رابطه اين گفت و گو نظري ميدم نادرست ميکنيد1من پيش مخالفاي php از php دفاع مي‌کنم و پيش مخالفاي asp از asp. زيرا اساسا عالم رو سياه و سپيد ديدن صحيح وجود ندارد و هر چيزي نکات مثبت و منفي داره که بايستي اونا رو در کنار هم رويت کرد. و به صورت خاص اين مقايسه به يکسري عامل غلطه، اوليش اينه که php يه زبانه ولي asp يه چارچوبه. پس مقايسه سيب و پرتقاله.
واسه php کادر ورک هاي مختلفي وجود داره مثل Zend يا اين که Laravel و. . خلاصه با آموزش گويش php مي تونيد هر نوع اينترنت سايتي رو ساخت‌و‌ساز فرمائيد.

نحوه راه اندازي سايت خودرو بدون برنامه نويسي

زبان برنامه نويسي مناسب براي طراحي وب

برنامه نويسي Back End چيست؟ مهارتها و زبانهاي لازم براي برنامه ن

زبان برنامه نويسي براي طراحي وب

زبان برنامه نويسي

زبان برنامه نويسي پايتون

زبان هاي برنامه نويسي

رو ,جاوا ,اسکريپت ,يه ,هم ,توي ,جاوا اسکريپت ,به کار ,از جاوا ,کار گيري ,اين که

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها


پــــــــــــــــــنار (وبلاگ کوهنوردی ) قصدی برای نوشتن نداشتم، اخبار و اطلاعات سئو حرفه ای 18857649 هر چی که بخوای شما بیا فروش فایل پی دی اف Technology Box مقاله های جالب و خواندنی | آموزش و تکنولوژی مجله خبری ورزشی اسپورت‌ استار