لهجه اپليکيشننويسي پايتون از صفر تا صدلهجه اپ نويسي پايتون چه است؟
پايتون، گويش نرمافزارنويسي نسبتا معمولياي به حساب ميآيد که يادگيري آن به جهت دارا بودن «نحو» يکتايي که بر امکان خوانايي تمرکز و تاکيد دارااست سهل ميباشد. قرائت و ترجمه کدهاي مندرج به لهجه اپنويسي پايتون نسبت به ديگر لهجهها براي «گسترشدهندگان» (Developers) بي آلايشخيس محسوب ميشود. اين زمينه به نوبه خويش هزينههاي حفظ و گسترش نرم افزارهاي مندرج بدين لهجه را کاهش مي دهد چون قابليت و امکان همياري گروهها سواي مواجهه با مانع ها زباني و وجود تجربيات کاري متعدد في مابين اعضاي گروه را به دست مي دهد.
علاوه بر اين، پايتون از «ماژولها» (modules) و «بستهها» (packages) به کارگيري مينمايد، به اين معني که اپليکيشنهاي اين گويش قابل پباده سازي به مدل «ماژولار» (modular) ميباشند و کدهاي درج شده در يک پروژه در پروژههاي متعدد ديگر نيز قابل به کارگيري دوباره محسوب ميشوند. زماني که کاربري ماژول يا اين که بسته مايحتاج خويش را توسعه و گسترش بخشيد، خودش يا اين که ديگر علاقمندان (چنانچه که کد در دست مردم قرار بگيرد) ميتوانند آن را براي به کارگيري در ديگر پروژهها توسعه و گسترش دهند. «ايمپورت» (Import) و «اکسپورت» (Export) کردن اين ماژولها نيز عمل سادگي ميباشد.
گويش اپ نويسي پايتونيکي شايان توجهترين مزاياي لهجه نرم افزارنويسي پايتون آن ميباشد که «کتابخانه» (Library) و «مفسر استاندارد» (Standard Interpreter) آن، هم به طور «دودويي» (binary) و هم «منبع» (source) به بدون پول در دسترس همگان قرار داراهستند. در پايتون هيچ انحصاري نيست، چون تمامي ابزارهاي مورد نياز براي آن در همه «پلتفرمهاي اساسي» (Main Platforms) مو جود مي باشند. به اين ترتيب، پايتون براي گسترشدهندگاني که نميخواهند گرفتاري هزينههاي بالاي گسترش را داشته باشند آيتماي جالب به شمار ميايد.
براي کساني که تصور مينمايند مطالبي که فراتر پيرامون پايتون ارائه شد بالاتر از علم آن ها ميباشد مکان نگراني نيست. تمامي جزئيات مورد نياز درين ارتباط پيرو همين مقاله تماما و به ذکر معمولي تشريح شود. آنچه اشخاص براي ادامه مطالعه اين مقاله نياز داراهستند بدانند اين ميباشد که پايتون يک گويش نرمافزارنويسي براي توسعه و گسترش قابل انعطافافزارهاي اينترنت و قابل انعطافافزارهاي کاربردي براي مثال اپهاي گوشي به حساب ميآيد، يادگيري آن سهل و ابزارهاي اصلي آن به مجاني در دسترس ميباشد. اين دستور موجب مي گردد که پايتون حدودا براي همگي اشخاص در دسترس و قابل به کارگيري باشد. عده اي که مقطع کافي را به يادگيري لهجه اپليکيشننويسي پايتون اختصاص دهند، ميتوانند اپليکيشنهاي جالبي با اين گويش خوي نمايند.
عوارض محبوبيت پايتون چه ميباشند؟عارضه ها محبوبيت پايتونمعدل درآمد نرمافزارنويسهاي پايتون ممکن ميباشد بالا باشد، ولي اين زمينه نميتواند چرايي اينکه اکثري از اشخاص آن را تحت عنوان لهجه اپليکيشننويسي دوست داستني خويش تعيين مينمايند توضيح دهد. بهدنبال عارضه ها محبوبيت پايتون به صورت جزئيخيس آيتم تحليل قرار خواهد گرفت.
1. غولهاي فناوري جهان اين لهجه را دوست داراهستند: «گوگل» (Google)، «يوتيوب» (Youtube)، «صورتبوک» (Facebook)، «ناسا» (NASA)، «دراپجعبه» (Dropbox)، «ياهو» (Yahoo)، «موزيلا» (Mozilla)، «کورا» (Quora)، «اينستاگرام» (Instagram)، «رديت» (Reddit) و IBM فقط بعضي از اسمهاي وسيع فناوري به شمار مي آيند که از پايتون به صورت عظيم براي هدف ها مختلف به کارگيري مينمايند و به صورت دائمي در ادامه استخدام مهندسهاي پايتون ميباشند. (آمارهاي ارائه گرديده در نمودارهاي آتي مرتبط با سال 20 ميباشد.)
سايز کمپانيهاي کاربر از هر گويش اپليکيشننويسيگوگل از پايتون براي هر کاري از پيادهسازي الگوريتمهاي «هوش تصنعي و مصنوعي» (Artificial Intelligence) گرفته تا «موتور اجراي اپليکيشن گوگل» (App Engine Cloud) استعمال مينمايد. اين در حاليست که 99/9? کد دراپجعبه دربرگيرنده «بکاند سرور» (server backend)، کلاينت دسکتاپ، «منطق در اختيار گرفتنگر اينترنتوب سايت» (website controller logic)، «بَکاند رابط نرمافزارنويسي کاربردي» (API backend) و ابزارهاي تحليلي آن به گويش پايتون مندرجاند.
2. به صورت پهناور در يادگيري ماشين گزينه استعمال قرار مي گيرد: با رويش دانش داده، محبوبيت پايتون تحت عنوان يک لهجه علمي نقطع ي عطف گرفت. کتابخانههاي «يادگيري ماشين» (Machine Learning) بسيار متعددي به لهجه پايتون درج شدهاند. در عين هم اکنون، ابزارهاي متعددي نيز با آماده آوردن قابليت و امکان به کارگيري از گويش پايتون، انجام پروژههاي يادگيري ماشين را آسودهخيس مي سازند.
نقشهاي کاري توسعه و گسترشدهندگان پايتون3. مطلوب بودن براي تازه کارها: پايتون تعيين خيلي خير و خوبي براي نرم افزارنويسهاي تازه کار به حساب ميآيد چون بي آلايش ميباشد و نحو انعطافپذيري دارااست. با پايتون، مياقتدار بهسرعت و آساني اپهاي قابل به کار گيرياي ساخت و ساز. حس دستاورد داشتن سريع فاکتور بسيار مهمي در يادگيري اپنويسي ميباشد.
پايتون براي اشخاص مبتدي و تازه کار4. پايتون مي تواند صرفا لهجه مايحتاج استفاده کننده باشد: از آن جا که پايتون يک لهجه اپنويسي کليه منظوره ميباشد، مخاطب ميتواند به طور تقريب براي همه پروژهها از آن به کارگيري نمايد. مطابق گزارش «Skill Up 20: Developer Skills»، پايتون لهجه اپنويسي اسکريپتي ميباشد که به تمامي از «کارشناسان آزمايش نفوذ» (pentesters) گرفته تا مهندسان «دواُپس» (DevOps engineers) سکو قابل توجهي از در دست گرفتن کردن را مي دهد و آنها را قوي به حل مسائل مختلف ميسازد. ميقدرت از پايتون براي ايجاد اينترنتوب سايتها، توسعه و گسترش «واسط گرافيکي استفاده کننده» (GUI | Graphical User Interface) و محاسبه داده بهره برد. اين يعني پايتون قابليت و امکانهاي گويشهاي نرمافزارنويسي متفاوت را در يکجا گرد هم آورده و در واقع آنچه خوبان تمامي داراهستند پايتون به تنهايي دارااست و براين اساس مي تواند فقط زباني باشد که يک اپنويس براي همگي وظايف ما يحتاج در طي توسعه و گسترش به آن نياز دارااست.
خصوصيتهاي پايتونگويش نرم افزارنويسي پايتون را اکثر اوقات ميقدرت با لهجه «پِرل» (Perl)، «روبي» (Ruby)، «پياچپي» (PHP) و «جاوا» (Java) مقايسه کرد. اين قضيه به جهت توان فوقالعاده پايتون تحت عنوان يک گويش «شيگرا» ميباشد. پايتون همينطور دارنده خصوصيتهاي شايان توجهي ديگري ميباشد که آن را به زباني جالب براي گسترشدهندگان مبدل مينمايد. برخي از اين خصوصيتها بهدنبال نقل شدهاند.
نحوه راه اندازي سايت خودرو بدون برنامه نويسي
زبان برنامه نويسي مناسب براي طراحي وب
برنامه نويسي Back End چيست؟ مهارتها و زبانهاي لازم براي برنامه ن
پايتون ,ميباشد ,لهجه ,، ,مي ,گويش ,و گسترش ,به کارگيري ,توسعه و ,لهجه اپليکيشننويسي ,به صورت ,لهجه اپليکيشننويسي پايتون
درباره این سایت